Comentariile unor postaci citite de actori de teatru radiofonic

Săptămâna aceasta a circulat o petiție foarte interesantă privind declararea Antenei 3 cult religios. Textul petiției avea un ton ironic însă mulți postaci s-au simțit ofensați și au tăbărât să comenteze.

Am adus cei mai buni actori de teatru radiofonic să interpreteze câteva comentarii. Iată rezultatul:

#229 Re: Re: Re: ….Conform Decalogului anti Antena inseamna automat Basist. Deci nu se poate 2014-01-20 17:38

Daca n-ai fi atasat oralo-rectal de băs, n-ar avea cu ce să te deranjeze A3.
Pupinbăsismul e cult religios.
Din moment ce transpare tot mai clar mafia securistă care-l ține pe Băsescu împotriva voinței celor care și-au exprimat-o prin exercitarea dreptului de vot, nu aveți nicio justificare să faceți glumițe băsiste decât dacă sunteți adepți ai cultului religios pupinbăsist.

#223 Halpert Re: Deschide ochii 2014-01-20 17:07

Pupinbăsist prost, din moment ce A3 are toate motivele să-l scobească în cur pe Băsescu, punând toți jurnaliștii de investigație pe care Băsescu a încercat să-i fută cu mafia lui securistă, ce știri să citim, cretinopatule???
Cea mai bună sursă e aia care-l fute pe Băsescu și pe toată mafia lui securistă.

#170 Musafir 2014-01-20 11:02

Tovarasul Gadea trebuie sa stie ce culoare au si alte cururi, nu numai ale varanului. Trebuie eliberat ca vreau sa isi incerce buzele suave si pe bucile mele.

#213 Musafir ….Cacat in gura 2014-01-20 17:38
Mancati cacat ca doar va alimentati de la bas…cine dracu se uita la voi….doar niste viermi care traiesc in cur si se lafaie in cacat….basailor sunteti zero…putzitzi a prost si a kkt

#74 Musafir 2014-01-19 19:20

superioritatea domnului Voiculescu se reflecta in faptele lui , in actiuni , gandire , mesaje , atitudini , cuvinte , – este un exemplu viu de urmat ! Superioritatea membrilor PSD este evidenta si se reflecta in vorbe , fapte , actiuni , atitudini , prezenta , prestanta , afinitati , propuneri , sugestii , raspunsuri adecvate , corectitudinea celor afirmate , siguranta de sine , Toate fiind usor de demonstrat ca si perversitatea si gelozia mincinosilor si inventivilor in rau pentru a arunca vina pe Adevar din cauza opticii intunecate a mintilor insidioase !

#42 Musafir 2014-01-19 17:11

Bravo, turturicilor! Multi sunteti, tzuca-i tata! Incapeti toti in camera de zi al tzeparului de la Cotroceni, tineti-o tot asa, in 2000 de ani veti ajunge si la suta de mii de semnaturi. Bravo, pupincurbasistilor!

#132 MUIE FRAIERILOR! Vai mama voastra…..2014-01-20 00:14

Va doare, sunteti in chinuri….dar se apropie sfarsitu! Basescu e pa! Si sugeti pula si voi, autorii acestei petitii de ras si el! :))
ahahaha

#62 mihai care-s mai comunisti? 2014-01-19 18:19

Paradoxul e ca astia care o ard anticomunist au cele mai bolsevice porniri. Sa se interzica, sa moara, sa crape! Sper sa va violeze in cur cu cactusi urmasii celor morti la revolutie ca sa poata posturile tv sa zica ce vor (desi mi-e scarba sa folosesc o tema d-asta facila si lacrimogena, dar e nevoie)

#43 roman 2014-01-19 17:18

otrepe basiste,ce ar trebui sa mai faca bestia ca sa va treziti si voi la realitate ???? ne vinde la straini in interesul lui personal,fura,minte,bea,spurca palatul Cotroceni cu slobozii lui in curvele lui,bate copii,jigneste ziaristi,tigani si pe oricine nu-l linge ca voi…o sa se kce si in capul vostru asa cum a facut-o cu toti care l-au ajutat la un moment dat sa parvina…numai ca la voi o sa se kce direct in gat ptc.nema cap!

Au intepretat:

Culmea

Vasile Trolu’

Regia:

Cubuman si echipa Radio Erevan

3 comentarii

  1. m-am amuzat copios

  2. mafia maidaneza a cutomaniacilor a mutilat sute de mii de oameni.in loc sa putrezeasca in puscarii ,criminalii lui Ionut si ai altor oameni ucisi si mutilati de maidanezi umbla liberi pe strazi si pe la otv si continua sa faca noi victime

  3. Mie imi place ultima. Vreau sa mi-o iau pe mp3 player :))

Google+